Ред Бул ще представи своя нов болид за сезон 2022 във Формула 1

Ред Бул ще представи своя нов болид за сезон 2022 във Формула 1, с който Макс Верстапен ще се опита да защити световната си титла, на 9 февруари.

Ръководството на Биковете избра да именува новия си претендент RB18, въпреки че миналогодишният модел бе RB16B и логиката подсказваше, че тазгодишната кола ще се казва RB17. Това е така, тъй като той реално бе еволюция на RB16 от 2020, а RB18 ще отбележи 18-я сезон

на тима във Формула 1.

През 2022 пилоти на Ред Бул отново ще бъдат Верстапен и Серхио Перес. Те ще завъртят първите си километри с новата си кола в дните преди началото на предсезонните тестове, които ще започнат на 23 февруари на пистата „Каталуния“ край Барселона.

Освен тридневните изпитания в Испания ще има такива и в Бахрейн от 10 до 12 март. Пистата „Сахир“ ще приеме и първия кръг за сезон 2022 на 20 март.

Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на bet365 Formula 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Футболни прогнози от bet-bg.com

*За да се възползвате от Live In-Play пряко предаване залози на живо трябва да имате сума по сметката. Или да сте направили поне 1 залог за последните 24 часа!

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо .  Kакто и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia . Ред Бул ще представи своя нов болид за сезон 2022 във Формула 1

Author: Leroy Soto